Anlita en redovisningsbyrå med engagemang

02 juni 2020
Cecilia Olsson

Om man är egenföretagare så är det otroligt viktigt att man har ordning på sina papper. Många som har ett företag har dock inte alltid så mycket kunskap om ekonomi och redovisning, då är det klokt att ta hjälp från en redovisningsbyrå.

Vad kan man få hjälp med?

Om man exempelvis har ett företag där man utför praktiska tjänster, som till exempel byggnationer eller städ, så vill man oftast kunna fokusera på det och slippa lägga en massa tid på det administrativa.

Genom att anlita en redovisningsbyrå så kan man få hjälp med allt från löner till skatterådgivning. Det allra vanligaste är dock att man tar hjälp med deklarationer och bokföring. Man kan få hjälp med att hålla ordning på fakturor, lönespecifikationer samt få nyttiga tips och råd om man är i behov av kapitalanskaffning eller se om man kan göra skatteavdrag på något för att spara in på utgifterna. Ofta kan man skräddarsy tjänsterna utefter vad man behöver ha hjälp med.

Hitta rätt redovisningsbyrå

När man ska anlita en redovisningsbyrå så bör man söka en som kan hjälpa till med det man har behov av samt att det känns som att man kommer att få det stöd man vill ha.

Det kan lätt uppstå frågor och funderingar, så då är det viktigt att man kan få snabba svar från personer som kan sin sak och som man känner ett förtroende för. Målet med att anlita en redovisningsbyrå är ju att man ska få hjälp och kunna överlåta pappersarbete som man själv känner är krångligt samt kanske dessutom helt saknar intresse för. 

Andrea K Redovisning är en redovisningsbyrå i Skåne som ger personlig och professionell service till små och mellanstora företag. De erbjuder bland annat tjänster såsom daglig bokföring, deklaration, löneadministration, momsberäkningar, upprättning av bokslut samt inkomstdeklaration. Söker man en engagerad redovisningsbyrå så ska man vända sig till Andrea K Redovisning.

Fler nyheter