Gör hemmet trevligare och mer välkomnande med luftfräschare

13 januari 2021
Cecilia Olsson

Det första som de allra flesta människor tänker på då de stiger in i ett hus är lukten. Förutom hallen i sig så möts man av en lukt och det är något som kan påverka helhetsintrycket av bostaden. Doftar det gott känns hemmet ofta fräscht och inbjudande, det gör även det lättare för gästerna att koppla av. Luktar det däremot illa så känns allt genast mer ofräsch och det kan vara svårt att slappna av och känna sig bekväm. 

Avlägsna källan till problemet

För att få ett väldoftande hem (vilket förmodligen alla önskar ha) så krävs det föst och främst att man håller efter det regelbundet. Städa varje vecka och ta ut soporna innan de börjar lukta. Känner man att det spridit sig en otrevlig lukt i hemmet så bör man försöka lokalisera och avlägsna källan till lukten så fort som möjligt. Är det till exempel sopor som börjat lukta bör man slänga dem och för att snabbare fräscha till utrymmet så kan man spraya området med en doftspray.

Välkomna gästerna på bästa sättet

Väntar man gäster så kan det vara väldigt trevligt att tända lite doftljus i hallen som välkomnar besökarna med både en god doft och en mysig atmosfär. Några tända doftljus inne på toaletten kan ge en lyxig känsla och signalerar att man ansträngt sig lite för att göra hemmet trevligt för sina gäster, det gör såklart även att badrummet doftar extra gott. 

Luftfräschare för olika smaker och behov

Förutom doftsprayer och doftljus finns det även fler luftfräschare som kan göra hemmet extra trevligt och väldoftande. Hos Coolpriser hittar man flera varianter från olika märken och dessutom mängder av härliga dofter. Det gör att man kan hitta den typ av luftfräschare som passar ens egna bostad på bästa sätt och garanterar att man alltid kan välkomna sina gäster med ett väldoftande hem. 

Fler nyheter