I behov av smidiga paketleveranser? skicka med FedEx Sverige

03 maj 2020
Cecilia Olsson
I behov av smidiga paketleveranser? skicka med FedEx Sverige

Att skicka paket är en väldigt enkel sak att göra oavsett om man ska sända det inrikes eller utrikes. Dygnet runt levereras det paket runt om i hela världen via lastbilar, flyg, tåg och fartyg. Därmed finns det också väldigt utvecklade tjänster som underlättar både för privatpersoner och företag som är i behov av att skicka paket.

Var ska man börja?

Det första man ska göra är att se till att man har material för att kunna packa försändelsen ordentligt. Rejäla kartonger och bubbelplast är bra att ha, men det kan även gå bra med tidningspapper. Packa paketet så att innehållet inte rör sig inuti och se till att det är tätt. Efter det är det dags att mäta och väga försändelsen för att kunna ta reda på vad leveransen kommer att kosta. Om man använder sig av Paket.se kan man mycket enkelt få fram prisalternativ på sitt paket. Man går helt enkelt in på sidan och fyller i uppgifter om försändelsen såsom avsändare, mottagare, vikt och mått. Det som påverkar priset är vart man vill skicka paketet, hur mycket det väger, hur stort det är samt hur snabbt man vill att det ska nå mottagaren. 

Använd dig av ett tryggt fraktföretag

FedEx är ett pålitligt fraktföretag som grundades i USA år 1971. Det är ett av de mest innovativa företagen som finns i branschen, några tydliga exempel på det är att de bland annat var först med att kunna erbjuda sina kunder spårning av sina försändelser. FedEx var dessutom först med att erbjuda transporter under natten så att paketet levereras redan nästa morgon. Utöver den ständiga viljan att utveckla sina tjänster så jobbar de även för att skapa möjligheter för sina kunder genom att sammanföra människor med varor, tjänster och idéer. 

Gå in och boka nästa paketleverans på https://paket.se/fedex.

Fler nyheter