Miljövänlig gasol för privatpersoner och företag

21 mars 2022
admin

editorial

Företaget Primagaz är ledande i branschen när det gäller hållbar BioGasol och deras produkter tillverkas av 100% hållbar biomassa vilket gör att de är CO2-neutrala. Idag är hållbarhet och miljöfrågor på allas läppar och en oerhört viktig del i samhället då vi har en stor utmaning framför oss för att hjälpa vårt jordklot att överleva.

Alla kan dra sitt strå till stacken och oavsett om man är ett företag eller en privatperson som behöver gasol till sin verksamhet eller sin vardag så är PrimaGas BioGasol verkligen något att satsa på. Företaget levererar gasol till privata och kommersiella företag i hela vårt avlånga land och man är en del av SHV Energy vilket en ledande leverantör av gasol i hela 28 länder.

Internationellt företag med det lokala i fokus.

PrimaGaz har ett mål och det är att göra världen bättre och med hjälp av deras energi som är renare än andra fossila bränslen så uppfyller man det målet. PrimGaz energi är ett alternativ som är både billigare och renare än elektriska och även oljedrivna lösningar på marknaden.

Som privat konsument kan man dra nytta av det stora utbudet  av allt från uteplatsvärmare och gasolflaskor för grillar till gör-det-själv-projekt. PrimaGaz är en del av SHV Energy som är en ledande leverantör av LPG vilket i sin tur är grönt alternativ till olja. Med fossilfri BioLPG har koncernen skapat massor av lösningar världen över till förmån för miljön och deras kunder. 

LPG, LPG gas, gasol

Oavsett om man är en vanlig privat konsument som behöver produkter till campingsemestern, terassvärmaren eller grillen så finns allt man behöver hos PrimaGaz och ett besök på hemsidan är verkligen att rekommendera. För företag så finns produkter till industrin och maskiner som truckar med mera. PrimaGaz är ett ledande företag och som en del av en större koncern så har man produkter för att täcka alla sorters behov. 

Fler nyheter