PLEXIGLAS är användbart både inomhus och utomhus

23 januari 2022
Cecilia Olsson

advertorial

PLEXIGLAS är ett väldigt bra material för den som tycker om att fixa och bygga saker hemma. Tack vare att PLEXIGLAS både är lätt att hantera samt är mycket slagtåligt så kan det många gånger vara ett bättre alternativ än glasskivor. PLEXIGLAS kan användas till allt från innerfönster och växthus till rumsavdelare och inredningsdetaljer. PLEXIGLAS kan nämligen användas både inomhus och utomhus utan att bli förstört. 

Plexiglas har flera goda egenskaper

Skivor i PLEXIGLAS är UV-tåliga och har därmed hög väderbeständighet. Det gör att de klarar av de påfrestningar som det tidvis hårda, nordiska klimatet bjuder på. Det innebär att PLEXIGLAS kan användas till alla möjliga projekt utomhus där de kan erbjuda allt från väderskydd till isolering. Skivor i PLEXIGLAS kan som sagt användas om man vill bygga ett eget växthus i trädgården och de kan även fungera bra som isolerande innerfönster i ett uterum. PLEXIGLAS är helt enkelt en mångsidig och praktisk skiva.

PLEXIGLAS

Välj bland flera storlekar, färger och strukturer

Hos E-plast.se erbjuder de ett brett utbud av skivor i PLEXIGLAS och de kan dessutom hjälpa till att kapa dem efter de mått man är i behov av. Man finner även Plexiglasskivor i olika färger samt med varierande ytstruktur. Till exempel finns ”satinice” som har en vacker frostad yta och även skivor som är noppriga på en sidan och har en yta som påminner om iskristaller på den andra sidan. Samtliga modeller med strukturerad yta släpper in lika mycket ljus som de klara modellerna.

Hitta allt som behövs på ett och samma ställe

Vill man säkerställa att Plexiglasskivorna håller sig fina och starka så länge som möjligt så erbjuder e-plast.se även  rengöringstillbehör. I sortimentet finns också klister som är bra att ha när man till exempel vill fästa två skivor i varandra. Hos e-plast.se hittar man helt enkelt allt man kan tänkas behöva för sitt PLEXIGLAS-projekt. 

Fler nyheter