Unna dig njutning i livet

09 september 2019
Lily Hansen
Unna dig njutning i livet

De flesta gillar att njuta sexuellt oavsett om det är med andra eller själv. Idag finns det massor av sexleksaker och tillbehör som gör att du kan njuta lite extra. Love your self så att säga. Visst ger erotisk njutning lite mer livskvalité. Det är lätt att tänka att det som finns är dildos och kondomer men det finns så mycket mer. Köp högkvalitativa leksaker Lovebuddy.se för en trevlig stund. Här kommer du få lite tips på vad som kan göra vardagen lite skönare. Dessutom så finns det faktiskt många roliga leksaker för män.

 

För dig som gillar vibrationer

Det finns massor av olika leksaker som vibrerar sådär gottigt. Alla gillar olika, en del gillar när det vibrerar starkt när andra inte alls uppskattar hårda vibrationer. Du kan lätt läsa dig till i beskrivningarna vad du kan vänta dig. Vibratorer behöver självklart inte heller ha någon penetrerande funktion utan det finns små söta som du kan ha på fingret. Idag finns det också de som stimulerar både klitoris och g-punkten samtidigt. De flesta som provat älskar det. Våga testa vad du själv gillar.

 

 

Om du är man

Det är fortfarande lite tabu för män med sexleksaker men låt dig inte hindras. Fleslight finns i olika storlekar och med olika funktioner. Varför ska det vara tråkigt att tillfredsställa sig själv? Idag finns det också mer realistiska dockor som kanske inte ersätter den äkta varan men ger mycket njutning. En del män tycker att det är fantastiskt att stimulera g-punkten. Så även som man kan det vara trevligt att prova en dildo. Har du en partner så våga prova runt tillsammans. Ett bra sexliv ger kärleken en kick. Det är bara fantasin som sätter gränser och är du lite osäker så surfa runt och se vad som lockar. Varför inte göra det tillsammans? 

Fler nyheter