Det är viktigt att ha det rent omkring sig

09 oktober 2019
patrick pettersson
Det är viktigt att ha det rent omkring sig

De flesta som har företag med en eller flera anställda vet om hur det kan vara med städningen. Det kan lätt uppstå gnissel och dyka upp lappar med ”här städar inte din mamma”. Dessutom tar det tid och energi från företagets egentliga verksamhet. Tid som skulle kunna läggas på administration eller kunder. 

För dig som behöver hjälp med kontorsstädning i Stockholm finns det bra alternativ, t ex på http://www.stockholmsallstad.se/. Det är bara att be om en offert som garanterat lönar sig i längden. Dessutom får du det betydligt renare.

 

 

Städning är mer än att bara ha det rent

 

Städning är viktigt ur arbetsmiljöperspektiv; damm och smuts påverkar människor negativt. Det blir svårare att koncentrera sig och vissa har allergier som leder till sjukdomar. En bra städning är inte bara att torka av det synliga dammet. Det gäller att ha rätt rengöringsmedel som är skonsamma för människor och miljö. 

Det finns även risk att det sprids smitta om det inte är tillräckligt rent. En rundvandrande släng av vinterkräksjukan är inget någon vill ha på sin arbetsplats. Se till att arbetsplatsen är ren och desinficerad för friskare medarbetare. Tänk på att det är arbetsgivare som har ansvaret för städningen!

 

Säker städning

 

Kontorsstädning är lite av en utmaning ur säkerhetssynpunkt. Det är lätt att det uppstår skador om arbetet inte utförs rätt. Det kan även uppstå halkskador om golven är hala. När du anlitar en firma så behöver det inte betyda att de ska komma varje vecka. Det kan handla om att boka en storstädning så man bara behöver ha hand om ett lättare underhåll. Har du många blommor så kanske du vill ha någon som även ser till att växterna hålls vid liv. Det finns inget tråkigare än lite halvvissna blommor som skräpar. Hör med en städfirma om vad de kan erbjuda för just dina behov. 

Fler nyheter