Få både lugn och inspiration med olika typer av fototapeter

08 december 2020
Mikael Barani

Hur känner du dig när du är hemma? När du går omkring i din lägenhet eller ditt hus – får du energi då?
Våra hem ska ju nämligen vara platser där vi både känner oss trygga och avslappnade men de ska även vara platser kan ladda batterierna inför framtida utmaningar.

En nystart

Känner du dig inte lugn och chillad hemma så handlar det oftast om att man har alldeles för mycket saker där. Upplever man sitt hem som rörigt och stökigt så går det ofta åt energi och kapacitet till att bara existera i den tillvaron. Låt därför det nya året bli ett startskott för dig att ta och rensa upp därhemma.

Släng, sälj eller skänk bort allt det där som du plikttroget släpar med dig – från bostad till bostad. Du är värd mycket bättre än gammalt skräp som du ändå aldrig använder.

Se till att endast omge dig med sådant som gör dig glad och energirik. Skala ned allt till det mest essentiella och bygg därifrån. Eller stanna kvar om du märker att du mår bra av minimalismen.

Istället för många saker kan du kolla in olika typer av fototapeter på Sohu-Shop och skapa lite liv på en vägg. På så sätt lyckas du ändå skapa rörelse och energi i hemmet utan att behöva särskilt många prylar. En intressant bieffekt av detta är att vi ger både ro och inspiration till oss själva. Färre saker har en lugnande effekt på oss samtidigt som något som en fototapet som sagt blir ett levande inslag i hemmet.

Fråga därför dig själv vad du vill få ut av 2021. Vilken sorts person vill du vara om ett år? 
Börja fundera på vad den här personen har för sorts vanor i sitt liv. Sedan börjar du själv att anamma dessa rutiner för att låta dig transformeras under de kommande 365 dagarna.

Fler nyheter